ZTE Routers and Modems Reparatie

Is uw ZTE Routers and Modems aan reparatie toe ? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal ? Bij Smart Tech Repair te Heinenoord bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw ZTE Routers and Modems.

De meeste software reparaties voor de ZTE Routers and Modems voeren wij binnen 30 minuten* voor u uit. Voor hardware reparaties hanteren wij een tijdsbestek van 2 tot 3 werkdagen. Mocht de reparatie onverwacht langer duren dan zullen wij dit met u communiceren.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw ZTE Routers and Modems ook opsturen naar ons per post. U wilt uw ZTE Routers and Modems natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de ZTE Routers and Modems geven wij 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

  • MF91

  • Staat uw model er niet tussen? Klik hier