Sony Xperia Tablet Reparatie

Is uw Sony Xperia Tablet aan reparatie toe ? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal ? Bij Smart Tech Repair te Heinenoord bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Sony Xperia Tablet.

De meeste software reparaties voor de Sony Xperia Tablet voeren wij binnen 30 minuten* voor u uit. Voor hardware reparaties hanteren wij een tijdsbestek van 2 tot 3 werkdagen. Mocht de reparatie onverwacht langer duren dan zullen wij dit met u communiceren.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Sony Xperia Tablet ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Sony Xperia Tablet natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Sony Xperia Tablet geven wij 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.