Wiko All Wiko Models Reparatie

Is uw Wiko All Wiko Models aan reparatie toe ? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal ? Bij Smart Tech Repair te Heinenoord bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Wiko All Wiko Models.

De meeste software reparaties voor de Wiko All Wiko Models voeren wij binnen 30 minuten* voor u uit. Voor hardware reparaties hanteren wij een tijdsbestek van 2 tot 3 werkdagen. Mocht de reparatie onverwacht langer duren dan zullen wij dit met u communiceren.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Wiko All Wiko Models ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Wiko All Wiko Models natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Wiko All Wiko Models geven wij 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.