Alcatel 7 Series Reparatie

Is uw Alcatel 7 Series aan reparatie toe ? Zit er een barst in het scherm of werkt de batterij niet meer optimaal ? Bij Smart Tech Repair te Heinenoord bent u op het juiste adres voor alle herstellingen van uw Alcatel 7 Series.

De meeste software reparaties voor de Alcatel 7 Series voeren wij binnen 30 minuten* voor u uit. Voor hardware reparaties hanteren wij een tijdsbestek van 2 tot 3 werkdagen. Mocht de reparatie onverwacht langer duren dan zullen wij dit met u communiceren.

U bent uiteraard welkom om uw apparaat langs te brengen. U kunt eenvoudig een afspraak online maken en wachten in onze showroom onder het genot van een kop koffie of thee, terwijl onze technici voor u aan de slag gaan.

U kunt uw Alcatel 7 Series ook opsturen naar ons per post. U wilt uw Alcatel 7 Series natuurlijk zo snel mogelijk weer in gebruik nemen. Na ontvangst repareren wij uw apparaat direct en sturen wij deze dezelfde werkdag voor 19.00 nog naar u terug.

Op alle reparaties voor de Alcatel 7 Series geven wij 12 maanden garantie, u ontvangt natuurlijk ook een factuur direct na de reparatie.

  • 7 (6062)

  • Staat uw model er niet tussen? Klik hier